Image

Строителни магазини ЕЛБА

Материали за всеки етап от строителството и ремонта

Всичко необходимо за Вашия дом

Богато разнообразие от БОИ

Потърсете в търговска ни мрежа

Стротелни магазини ЕЛБА

Части и инструменти за всеки майстор

PREV
NEXT

Кои сме ние?

ЕЛБА ЕООД е създадена през 1996 година като малка семейна фирма с основна дейност търговия със строителни материали и стоки за бита. Асортиментът включва железария, бои, В и К части, електроматериали, инструменти, обков, крепежи, резервни части, кабели, силикони, строителни лепила и смеси, пластмасови изделия и други.

МИСЛИ ЗЕЛЕНО

Съзнаваме, че ежедневната дейност на хората оставя своя отпечатък върху средата, в която живеем.

  • Също така споделяме общата отговорност на потребители и производители за намаляване на негативното влияние върху природата. Правим всичко възможно да предлагаме само стоки, които пестят енергия и ресурси, отговарят на европейските стандарти и разполагат с необходимата за това маркировка.
  • Във всички обекти на фирмата е въведена система за разделно събиране на отпадъците и има контейнери за изхвърляне на стари батерии и енергоспестяващи лампи.

ТЪРГОВСКИ ГАРАНЦИИ

Всички стоки, предлагани в магазини за строителни материали ЕЛБА имат търговска гаранция, която се определя от производителя и не може да бъде по-малка от 2 години.

  • Това не се отнася за стоки и строителни материали, чиято експлоатационен срок е по-къс. Производителят може да предложи и по-дълга гаранция. Тогава задължително се издава гаранционна карта. Част от инструментите, предлагани в магазини ЕЛБА разполагат с доживотна гаранция. Единствено условие за валидността на гаранцията е наличието на касова бележка.
  • Рекламации може да се предявяват във всеки от магазините, или в посочения в гаранционната карта сервиз.
  • Максималният срок за удовлетворяване на рекламациите е един месец, но на практика претенциите се удовлетворяват в рамките на няколко дни. Клиентът има право да поиска ремонт, подмяна, връщане на парите или намаление от цената. Търговецът решава кой от тези начини да бъде избран.
  • Гаранцията не покрива всички лесно чупливи стоки, леки несъответствия в цвета или повреда в случай на неправилна експлоатация.
ПАРТНЬОРИ

ПОСЛЕДНИ ТЕМИ ОТ БЛОГА

TOP